DULIA

Web de Joan Arimany i Juventeny

Formació en línia sobre la figura de Sant Miquel dels Sants

Benvingudes i benvinguts,

 

Primer de tot, moltes gràcies pel vostre interès en participar en aquesta formació i per endinsar-vos en el santoral català i en un àmbit propi de la devoció popular.

 

La Formació en línia sobre sant Miquel dels Sants, patró de la ciutat de Vic, neix del desig per divulgar aquesta figura territorialment ben propera però, també, força desconeguda.

 

Durant quatre dies hi haurà l’oportunitat d’estudiar-lo des de diferents perspectives, especialment des de la religiositat, però també des de la història, l’etnografia, la literatura i l’art.

 

Aprofito, de bon començament, per agrair a l’Ajuntament de Vic, concretament a les àrees de Cultura i Turisme el seu acolliment a la proposta i l’interès per incloure-la entre les activitats de la programació cultural de l’estiu de 2020 VicTROC.

 

Igualment, agraeixo la col·laboració de Xavier Cervera i Jordi Cervera de Forum Vicus i el seu entusiasme en participar en el projecte, a Josep Capdevila i a Nora Vela per la seva aportació en la recopilació interpretació de goigs, i a Montserrat Ribé per la seva aportació fotogràfica.

 

El funcionament de la formació és senzill. Cadascun dels quatre dies, al voltant de les 11 del matí, us enviaré l’accés que us facilitarà connectar-vos amb la corresponent sessió. La idea és que els diferents apunts formin una mena de trencadís imaginari que, un cop es vagin situant les peces, permetin dibuixar la imatge de sant Miquel dels Sants.

 

Per a qualsevol dubte o consulta, no dubteu a escriure a aquesta adreça de correu electrònic:


curssantmiquelsants2020@gmail.com

 

Per tant, és possible que, a partir de les vostres aportacions i suggeriments, es vagin afegint nous apunts que enriqueixin el contingut global.

 

De nou, moltes gràcies. I comencem...

 

Dijous, 2 de juliol de 2020

Joan Arimany i Juventeny